صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ارائه بسته پیشنهادی ایران به اسپانیا

بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت چالش های جهانی توسط سفیر کشورمان در مادرید به وزیر خارجه اسپانیا ارائه شد.
کد خبر: ۱۰۴۹۴
| |
6631 بازدید

بسته پیشنهادی جمهوری اسلامی ایران برای مدیریت چالش های جهانی توسط سفیر کشورمان در مادرید به وزیر خارجه اسپانیا ارائه شد.

به گزارش مهر: سید داوود صالحی، سفیر ایران در اسپانیا، ضمن تائید این خبر، اظهار داشت: در جریان ملاقاتی که روز پنج شنبه با وزیر خارجه اسپانیا داشتم، بسته پیشنهادی ایران را به این مقام اسپانیایی ارائه کردم و او نیز با استقبال از ابتکارات ایران اعلام کرد که مادرید با نظر مثبت پیشنهادات تهران در این بسته را بررسی خواهد کرد.

وی روابط عالی ایران و اسپانیا را مورد اشاره قرار داد و افزود: روابط تهران - مادرید در حال حاضر در بهترین سطوح در جریان است و ما هیچ مشکلی با این کشور نداریم، ضمن اینکه مواضع اسپانیا در خصوص مسائل مختلف مربوط به ایران از جمله فعالیت های صلح آمیز هسته ای کشورمان عموما قابل قبول بوده است.

صالحی یادآور شد که مادرید همواره از حل مسالمت آمیز مسئله هسته ای ایران در مجامع بین المللی حمایت کرده و علیرغم فشارهای آمریکا برای تاثیرگذاری بر مناسبات تهران - مادرید همچنان بر این موضع خود ثابت است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟