میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

توضیح درباره تجمع در بیمارستان کرونایی عشایر

معاونت بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با بیماری «کووید ۱۹» دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: تجمع امروز بیمارستان عشایر برای ثبت نام واکسن نبوده بلکه برای تزریق واکسن بیماران خاص و سرطانی بود.
کد خبر: ۱۰۴۸۸۱۳
| |
6470 بازدید
توضیح درباره تجمع در بیمارستان کرونایی عشایر
به گزارش تابناک به نقل از فارس از خرم‌آباد، در پی انتشار عکس‌هایی مبنی بر تجمع شهروندان در بیمارستان عشایر به منظور ثبت نام واکسن کرونا معاونت بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با بیماری «کووید۱۹» دانشگاه علوم پزشکی استان در این مورد توضیحاتی را مطرح کرد.

مریم کوشکی در خصوص تجمع امروز بیمارستان عشایر توضیح داد: این تجمع برای ثبت نام نبوده، بلکه برای تزریق واکسن بیماران خاص و سرطانی بوده است.

وی افزود: متاسفانه افرادی که فراخوان شدند چند نفر هم همراه خود آورده بودند.

معاون بهداشت و دبیر ستاد مبارزه با بیماری کووید ۱۹ دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: یکسری از مردم نیز بدون فراخوان حضور پیدا کرده بودند و این امر باعث ازدحام شد.

کوشکی افزود: البته این تجمع در بیمارستان نبوده بلکه در کلینیک تخصصی بیمارستان بوده که فضای جدایی از بیمارستان دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت