سرقت کابلهای برق بیمارستان امام علی کرج
رئیس بیمارستان امام علی (ع) از قطع جریان برق به دلیل سرقت کابل و اختلال در اکسیژنرسانی به بیماران مبتلا به کرونا در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، منصور آذریان رئیس بیمارستان امام علی اظهار کرد: صبح روز گذشته چهارم اردیبهشت برق بیمارستان امام علی (ع) به دلیل سرقت کابل حدود دو ساعت قطع شد.
وی ادامه داد: طی این مدت اکسیژن رسانی به بیمارانی که از طریق دستگاه اکسیژن تنفس میکنند، به صورت دستی انجام شد.
رئیس بیمارستان امام علی توضیح داد: مساحت بیمارستان زیاد است و با توجه به حجم کار این روزها امکان سرکشی مداوم توسط نگهبان و حراست به تمام منطقه بیمارستان وجود ندارد.
وی ادامه داد: در حال حاضر مشکل برطرف شده و شرایط بیمارستان عادی است.
منصور آذریان در پاسخ به اینکه قطعی برق به چند بیمار آسیب رسانده، گفت: در این خصوص باید سخنگوی ستاد کرونا اطلاع رسانی کند.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۹
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
سید کوچک
| ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۰/۰۲/۰۵
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟




