یوونتوس، میلان و اینتر در آستانه اخراج از سری آ

۳ باشگاه بزرگ ایتالیا به دلیل قانون شکنی علیه یوفا و فیفا از سری آ اخراج می شوند.
کد خبر: ۱۰۴۷۰۵۹
| |
9989 بازدید
یوونتوس، میلان و اینتر در آستانه اخراج از سری آ

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، نشریه «گازتا دلو اسپورت» ایتالیا خبر داد ۳ باشگاه یوونتوس، میلان و اینتر به دلیل قانون شکنی و پیوستن به سوپر لیگ اروپا در آستانه اخراج از سری آ قرار دارند.

باشگاه های حاضر در سری آ خواهان اخراج این ۳ باشگاه بزرگ به دلیل پیوستن به سوپر لیگ اروپا شدند. ۱۲ باشگاه اروپایی بامداد امروز از تاسیس لیگی جدید به نام «سوپر لیگ اروپا» خبر دادند.

بعد از تاسیس این لیگ، یوفا به همراه فدراسیون های ایتالیا، اسپانیا و انگلیس علیه کودتاگران بیانیه صادر کردند و آنها را تهدید به اخراج از رقابت های لیگ داخلی و لیگ قهرمانان اروپا کردند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت