میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

پاکستان " رامبو " را دستگیر کرد + عکس

کد خبر: ۱۰۴۶۸۰
| |
28007 بازدید

سرویس بین الملل ـ فرمانده پلیس افغانستان از دستگیری یک تبعه آمریکا از ایالت کالیفرنیا که خود را به مرز افغانستان و پاکستان رسانده تا بن لادن ر ادستگیر کند ، خبر داد.

به گزارش "تابناک"، این آمریکایی "کاری ولکنر " نام دارد و هنگام دستگیری مسلح به یک قبضه سلاح ، یک دشنه و یک دوربین دید در شب بود.





"الشرق الاوسط" که این خبر را منتشر کرده در ادامه می نویسد: پلیس پاکستان او را " رامبو "ی آمریکایی معرفی کرده که قصد بار دیگر خاطره مردان خطرناک آمریکا را زنده کند.

"محمد جعفر " فرمانده پلیس پیشاور به خبرنگاران گفت : " رامبو " پیش از این 7 بار به پاکستان سفر کرده تا بن لادن را با عملیات "عبور از آتش و سلاح سنگین انفرادی " دستگیر کند اما این بار دستگیر شده تا تحقیقات پلیسی از او بعمل آید و تصمیم نهایی درباره او اتخاذ شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات