میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بمب‌گذاری در ۲ چاه نفت در کرکوک عراق

شرکت نفت شمال عراق اعلام کرد که دو چاه نفتی در میدان نفتی «بای حسن» هدف انفجار با دو بمب دستی قرار گرفته است.
کد خبر: ۱۰۴۶۶۳۱
| |
6450 بازدید
بمب‌گذاری در ۲ چاه نفت در کرکوک عراق
به گزارش تابناک به نقل از فارس، شرکت نفت شمال عراق اعلام کرد که دو چاه نفتی در میدان نفتی «بای حسن» استان کرکوک امروز با انفجار دو بمب دستی هدف یک عملیات خرابکارانه تروریستی قرار گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری موازین نیوز، در بیانیه شرکت نفت شمال عراق آمده است: اقدام تروریستی منجر به آتش سوزی در تاسیسات یا خسارات مادی یا انسانی نشده است و بر روند تولید یا پمپاژ نفت از چاه‌های فوق الذکر تأثیر نداشته است.

شرکت نفت شمال عراق تاکید کرد: این اقدامات ناجوانمردانه تروریستی جلوی تلاش‌های ملی برای تداوم روند تولید در حمایت از اقتصاد ملی را نخواهد گرفت.
بر اساس این بیانیه وزارت نفت ومسئولان ذیربط و طرف‌های امنیتی تحقیق درباره این حادثه را آغاز کردند.

یک مقام امنیتی عراق به بغداد الیوم گفته است که چاه نفتی ۱۰۵ در نزدیکی شهر الدبس در شمال غرب استان کرکوک توسط عناصر داعش هدف دو انفجار قرار گرفته است و این چاه‌ها بر طبق قرارداد‌هایی مشخص، تحت حفاظت ساکنان منطقه قرار دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات