میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خبر بد برای فولاد؛ شیمبا مصدوم شد

کد خبر: ۱۰۴۶۱۴۷
| |
7547 بازدید

دیدار تیم‌های فوتبال فولاد ایران و السد قطر در چارچوب اولین بازی از مسابقات مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا با نتیجه تساوی یک - یک به اتمام رسید.

به گزارش تابناک ورزشی، مسابقه‌ای که در آن مهاجم برزیلی تیم فولاد با گلزنی خود توانست برای یازدهمین بار در لیگ قهرمانان آسیا برای نمایندگان کشورمان گلزنی کند و از این حیث نیز در میان تمام بازیکنان خارجی فوتبال کشورمان رکورد دار شود. پریرا هفت گل خود را برای فولاد و چهار گل دیگر را برای سپاهان اصفهان در لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رسانده است.

لوسیانو پریرا مهاجم و کاپیتان فولاد ایران در انتهای بازی به علت مصدومیت از زمین بیرون رفت و اگر این مصدومیت برای او جدی باشد می‌توان گفت که نماینده کشورمان با مشکلی جدی در خط حمله خود در ادامه مسابقات رو به رو خواهد شد و این مصدومیت می‌تواند اتفاق تلخی بعد از نمایش خوب شاگردان نکونام مقابل تیم پر قدرت السد قطر باشد. تیم فوتبال فولاد خوزستان شنبه شب و از ساعت ۲۲:۳۰ به مصاف تیم الوحدات اردن خواهد رفت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت