بازدید 13644
۴

دام روان ‌شناس قلابی برای زن جوان

روان‌شناس قلابی بعد از جلب اعتماد زنی جوان به حساب اینستاگرام او دسترسی پیدا کرد و او را برای اخاذی یک میلیارد ریالی تحت فشار گذاشت، اما عاقبت با شکایت طعمه‌اش، شناسایی و دستگیر شد.
کد خبر: ۱۰۴۶۰۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۳ 14 April 2021

 

به گزارش تابناک به نقل از شرق، این زن جوان چند روز پیش به پلیس فتای پایتخت مراجعه کرد و مدعی شد فردی ناشناس با دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری او در شبکه اجتماعی اینستاگرام، به اطلاعات و تصاویر خصوصی او دسترسی پیدا کرده است. شاکی در ادامه اظهاراتش گفت: زمان زیادی را در فضای مجازی می‌گذرانم و از همین طریق با فردی ناشناس آشنا شدم که خود را یک روان‌شناس معروف و مطرح در کشور معرفی کرد. آن مرد با فن بیان قوی‌ای که داشت، من را فریب داد و اعتمادم را جلب کرد و همین موضوع سبب شد تا مسائل خصوصی خود را با او در میان بگذارم.

شاکی ادامه داد: پس از مدتی که از ارتباط ما گذشت، متوجه شدم آن فرد به‌صورت غیرمجاز به حساب کاربری من در اینستاگرام دسترسی پیدا کرده و تمام تصاویر خصوصی من را در اختیار گرفته است. او بعد از این کار تصاویر را برای من فرستاد و تهدید کرد اگر مبلغ یک میلیارد ریال برایش واریز نکنم، تمام تصاویرم را منتشر می‌کند و آبروی من را می‌برد.

کارشناسان پلیس فتا بعد از شنیدن این شکایت، تحقیقات خود را آغاز کردند و با بررسی مستندات موجود در پرونده متوجه شدند مجرم با آگاهی کامل از وضعیت مالی شاکی به وی نزدیک شده و با به‌دست‌آوردن تصاویر خصوصی او قصد داشته نقشه شوم خود را عملی کند، اما در‌نهایت با تلاش افسران سایبری شناسایی شد. متهم پس از تشریفات قضائی در شرق تهران دستگیر شد. این مرد پس از حضور در پلیس فتای تهران بزرگ، هرگونه جرمی را انکار کرد، اما بعد از مواجهه با مدارک و مستندات جمع‌آوری‌شده از سوی پلیس، اقدامات مجرمانه خود را شرح داد و گفت: قصد داشتم با این کار از شاکی اخاذی کنم.

سرهنگ داوود معظمی‌گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ، با هشدار به مجرمانی که با انتشار تصاویر خصوصی و خانوادگی کاربران با آبروی آنان بازی می‌کنند، گفت: هویت‌های مجازی در پوشش شبکه‌های اجتماعی باعث شده برخی تبهکاران از این فضا سوءاستفاده کرده و با تهدید سایر کاربران به افشای حریم خصوصی آنها، نظیر انتشار تصاویر خصوصی و فیلم‌های خانوادگی، به اخاذی یا طرح درخواست‌های غیرقانونی بپردازند.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۴
همچین فردی باید 10 سال از داشتن اینترنت محروم بشه. نه اینکه دوباره رهاش کنید بیاد در جامعه از مردم اخاذی کنه
کاش به خود کاربر هم هشدار می داد که فضای مجازی جای بارگذاری تصاویر خصوصی نیست
کرم از درخته
مردم باید وقتی با یک روانشناس در شبکه های مجازی مواجه میشوند، وارد سایت نظام روانشناسی بشوند و اسم اون فرد رو وارد قسمت اسامی روانشناسان بکنند، (تو اینترنت هم میتوانند: اسامی روانشناسان نظام روانشناسی را سرچ کنند) در اونجا اگر فرد صلاحیت حرفه ای داشته باشد، شماره پروانه، مدرک تحصیلی و شهری که مجوز فعالیت در آنجا را دارد، می توانند ببینند. نکته مهمتر اینکه شماره نظام روانشناسی با شماره پروانه فرق می کند؛ تمام کسانی که حداقل فوق لیسانس روانشناسی دارند می توانند عضو نظام روانشناسی بشوند و براشون شماره نظام صادر می شود، اما شماره پروانه ویژه کسانی هست پروانه فعالیت حرفه ای دارند و صلاحیتشون برای مشاوره تائید شده، تقریبا 30 هزار نفر عضو نظام هستند اما نزدیک 6 هزار نفر فقط پروانه فعالیت دارند. اکثر کسانی که تو شبکه های مجازی به عنوان روانشناس کار می کنند مدرک روانشناسی ندارند، یا اینکه پروانه فعالیت ندارند؛ و الا روانشناسی و مشاوره ساز و کار کاملا مشخصی دارد
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار