صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هند واکسن «اسپوتنیک وی» را تأیید کرد

صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه دوشنبه شب اعلام کرد که هند به عنوان شصتمین کشور واکسن "اسپوتنیک وی" را ثبت کرده است.
کد خبر: ۱۰۴۵۷۱۰
| |
5796 بازدید
هند واکسن «اسپوتنیک وی» را تأیید کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک روسیه، صندوق سرمایه گذاری مستقیم روسیه افزود، سازمان کنترل کننده دارویی هند، واکسن کرونای "اسپوتنیک وی" روسیه را برای استفاده در این کشور به ثبت رسانده تا شصتمین کشوری باشد که این واکسن را تأیید کرده است.

صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه اضافه کرد، هند بزرگ‌ترین کشور از میان ۶۰ کشوری است که این واکسن را تأیید کرده است.

این صندوق تصریح کرد، قراردادی برای تولید بیش از ۸۵۰ میلیون دوز واکسن اسپوتنیک وی در سال با پنج شرکت هندی امضا کرده است.

واکسن اسپوتنیک وی با مشارکت صندوق سرمایه گذاری‌های مستقیم روسیه (تشکیلات دولتی تامین کننده مالی طرح های سرمایه گذاری) ساخته شده و در ماه اوت سال ۲۰۲۰(مرداد) به ثبت رسید.

پیش از هند، تعداد دیگری از کشورها مانند ایران، لیبی، لبنان، الجزایر، بلاروس، تونس، آرژانتین، بولیوی، صربستان، تشکیلات خودگردان فلسطین، ونزوئلا، پاراگوئه، ترکمنستان، مجارستان، امارات و گینه و ... این واکسن روسی را ثبت کرده‌اند.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات