بازدید 6080

آغاز طرح یک ماهه نظارت بر بازار ماه رمضان

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت (صمت) استان تهران از آغاز طرح ویژه ضیافت برای نظارت بر بازار ماه رمضان خبر داد و گفت که پرونده بازرسی و نظارت بر بازار شب عید با بیش از ۲۸ میلیارد تومان پرونده بسته شد.
کد خبر: ۱۰۴۵۳۱۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۰ 11 April 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، یدالله صادقی با اشاره به اینکه طرح نظارتی ویژه پایان سال و نوروز ۱۴۰۰ از ۱۵ بهمن ۱۳۹۹ آغاز شد و ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ پایان یافت، اظهار کرد: دراین طرح علاوه بر اقلام و کالاهای پرمصرف ویژه شب عید مثل کیف و کفش شیرینی و خشکبار، لباس و پوشاک و خدمات عمومی (قالیشویی و خشکشویی و غیره) بر کالاهای اساسی خانوار مانند فرآوردهای لبنی، اقلام پروتئینی، میوه و مواد شوینده نیز بازرسی مستمر انجام گرفت.

به گفته وی از تعداد ۶۸ هزار بازرسی انجام شده در مدت یاد شده، ۱۲ هزار و ۱۷۵ پرونده و گزارش بازرسی به ارزش ۲۸ میلیارد و ۲۵۹ میلیون تومان تنظیم و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارسال شده است.

بیشترین بازرسی در حوزه اقلام پروتئینی

این مقام مسئول بیشترین بازرسی‌های انجام شده را درمورد اقلام پروتئینی گوشت قرمز، مرغ و تخم مرغ با ۱۹ هزار و ۵۸۰ مورد عنوان کرد و گفت که بیش از ۴۰۰۰ پرونده تخلف به ارزش پنج میلیارد و ۱۷۶ میلیون تومان در این بخش تشکیل شده است.

صادقی همچنین با اشاره به حضور بازرسین سازمان در واحد ها و مراکز اقامتی و تفریحی و فرهنگی، تصریح کرد: بر اساس گزارش‌ها ۲۵۳۷ بازرسی از این مراکز صورت گرفته که ۴۱۸ پرونده تخلف کشف و به مراجع ذیصلاح ارسال شده است.

آغاز طرح یک ماهه نظارت بر بازار ماه رمضان

رئیس سازمان صمت استان تهران در ادامه از آغاز طرح ضیافت ماه مبارک رمضان (طرح بازسی و نظارت ویژه ماه مبارک) به مدت یک ماه خبر داد و گفت: نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان هر ساله به صورت مشترک توسط بازرسان این سازمان و اتاق اصناف و با همکاری دستگاه‌های مربوطه مثل شبکه بهداشت، پلیس امنیت اقتصادی و سازمان تعزیرات حکومتی درسطح استان اجرا می‌شود. اولویت این طرح علاوه بر کالاهای پر مصرف مثل خرما، آش و حلیم، اقلام پروتئینی و لبنیات، نظارت بر کالاهای تنظیم بازاری مانند برنج، شکر، روغن نباتی و گوشت منجمد است.

وی در پایان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی از قبیل گرانفروشی، عدم درج قیمت، تقلب و احتکار مراتب را به سامانه ۱۲۴ طرح موضوع کرده تا بازرسان این سازمان با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط مانند بازرسان اصناف و اتحادیه‌ها، پلیس امنیت اقتصادی و سازمان تعزیرات حکومتی با متخلفان برابر قانون برخورد کنند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۰
مگر نظارت فقط مخنص زمانهای مشخص باید باشه بعدش چه نظارتی خودتان اقلام به اول توزیع نمیکنید بعد قیمت رو افزایش داده بصورت نجومی و ازآخر کمی از قیمت افزایش یافته رو کم میکنید و همه راضی از ارزان شدن کالا علی برکت ا...
قبل از نوروز 1400 هم از این حرفا زیاد زدن. همش یاوه‌های بیهوده و تکراری
در مورد روغن نباتی، لازم نیست کاری انجام دهید در بازار نیست
آقا لازم نیست مردم زنگ بزنند اتحادیه ها موظفند بازرسی ها را انجام دهند اگه قرار بود مردم اعلام کنند پس فلسفه وجودی این اتحادیه ها چیست؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۲
بنظرت دلالان (فروشندگان) چرا اتحادیه تاسیس می کنند؟ عجب سوالی می پرسی!؟
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
یعنی بدبخت شدیم
یاد داستان اون سه نفر افتادم اولی چاله میکند و دومی لوله میگذاشت سومی چاله رو پر میکرد یک روز دومی نمیاد اولی طبق معمول چاله میکند و سومی پر میکرد بازی الانه همه چی بقدری گران شده که از گرانی دیگه افزایش پیدا نمیکنه حالا میخواهند برای این یک ماه کنترل کنند اینجا ایران است
عید نوروزمیشوداجناس بروبالا گران میشوند ماه رمضان میرسد اجناس بروبالاگران میشود ماه محرم وصفراجناس برو بالا گران میشوند بعداسم خودمان راگذاشتیم مسلمان خوب بازرگانان تجارسرمایه دار کاسب برن ازکفار یاد بگیرند وقتی عیدی میرسد کلی قیمت اجناس روپایین میاورند تاهمه مردم درعیدوشادی با هم سهیم باشند اینجا چی ما کجای ....
اقا بخدا ما نظارت سامانه 124و سازمان تعزیرات حکومتی را نمیخواهیم یک عده ماموران رشوه بگیر ومنفعل کدوم نظارت همه ماموران شمادنبال گرانفروشی میگردند که رشوه بگیرند
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی