صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

زنم فرزند يك ساله‌ام را به خاطر راه‌ نرفتن كتك مي‌زند

کد خبر: ۱۰۴۴۹۶
| |
1956 بازدید

 مردي در حضور قاضي دادگاه مدعي شد كه همسرش فرزند يك ساله‌اش را به خاطر به حرف نيامدن و راه نرفتن كتك مي‌زند.

به گزارش فارس، مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواستي را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد 34 ساله در حضور قاضي شعبه 238 اين مجتمع مدعي شد كه همسرش فرزند يك ساله‌اش را به شدت كتك مي‌زند تا او حرف بزند و راه برود.
وي ادامه داد: همسرم از روي نگراني به حرف نيامدن فرزندم او را كتك مي‌زند و دلشوره دارد و به كتك متوسل شده و من ديگر نمي‌توانم جلوي آن را بگيرم.
اين مرد بيان كرد: تمام بدن فرزند يك ساله‌ام كبود است من بسيار نگران هستم و مي‌خواهم حضانت فرزندم را به عهده بگيرم. من هيچ اشتباهي نكردم و دائم زنم را به آرامش دعوت مي‌كنم ولي او همچنان پر از استرس است و فرزندم را كتك مي‌زند.
زن 30 ساله در دادگاه حضور داشت و تصريح كرد: من فرزندم را نمي‌زنم و فقط نگرانم كه او نتواند در زمان مناسب راه برود يا حرف بزند. من هم از نصيحت شوهرم خسته شدم؛ شوهرم دائم به من مي‌گويد كه حتي بلند نيز با فرزندم صحبت نكنم.
اين زن بيان كرد: من دليل احضار خودم توسط شوهرم را درك نمي‌كنم و از او مي‌خواهم عاقلانه فكر كند و به منزل بازگرديم.
مرد در حضور قاضي اظهار داشت: من حضانت فرزندم و امنيت او را مي‌خواهم؛ فرزندم خيلي استرس دارد و من از اين وضع نگرانم.
قاضي، رسيدگي به اين پرونده را به آينده موكول كرد.

 

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟