میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
روزنامه اسرائیلی:

ولیعهد عربستان با حوادث اردن در ارتباط است

روزنامه اسرائیلی یدیعوت، امروز(یکشنبه) فاش کرد که محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی و یکی ازامیران امیرنشینان خلیج فارس در تلاش نافرجام برای کودتا در اردن دست داشته اند.
کد خبر: ۱۰۴۳۹۵۷
| |
9910 بازدید
|
۱
ولیعهد عربستان با حوادث اردن در ارتباط است

 

به گزارش تابناک، شفقنا به نقل از فلسطین تودی نوشت: این روزنامه به نقل از منابع بلندپایه در اردن گزارش داد که عربستان سعودی و یکی از امیرنشینان خلیج در پشت پرده تلاش برای کودتا در اردن دست داشته اند.

بر اساس گزارش روزنامه یدیعوت، منابع اردنی تخمین زده اند که ولیعهد عربستان سعودی و یکی از امیران امیرنشین خلیج فارس که به نظر میرسد امیرنشین ابوظبی باشد، شریکان پنهانی کودتایی بودند که ناکام ماند.

این منابع تصریح کردند:«باسم عوض الله که وزیر دارایی و به نزدیکی به ملک عبدالله شناخته شده بود، به حلقه اتصال میان خاندان سعودی و امرای اردنی بدل شده بود».

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۵
مهم نیست که، اون بابا رو با اره به بخشهای نامساوی تقسیم کرد کسی نگفت بالای چشت ابروهه، اینجا که اتفاقی نیافتاده
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات