دانشگر همچنان بدون تیم و تحت تحریم فرهاد مجیدی

کد خبر: ۱۰۴۱۹۲۰
| |
8075 بازدید

مدافع تیم استقلال که به دلیل مسائل انضباطی از این تیم کنار گذاشته شده است، همچنان حق حضور در تمرینات آبی‌پوشان را ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی، محمد دانشگر، مدافع تیم فوتبال استقلال پس از بازی با پیکان در مرحله یک شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال با بهزاد غلامپور، مربی دروازه‌بان‌های استقلال و همچنین فرشید اسماعیلی درگیر شد تا فرهاد مجیدی این بازیکن را در اختیار کمیته انضباطی باشگاه قرار دهد.

دانشگر که طی دو سال اخیر بارها حواشی زیادی ایجاد کرده، قرار بود با وساطت‌ برخی از همبازی‌های خود به تمرینات بازگردد، اما او همچنان مورد غضب مجیدی است و حق حضور در تمرینات را ندارد. گزارش‌هایی نیز از رفتارهای عجیب این بازیکن به گوش مجیدی رسیده تا سرمربی استقلال فعلا قید این بازیکن را بزند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت