تصویری دردناک از یک دبیرستان پس از چهارشنبه سوری
تصویری دردناک از یک دبیرستان در شهرک غرب مشهد پس از چهارشنبه سوری به ثبت رسیده است که دیوار این دبیرستان بر اثر پرتاب ترقه سوخته است./خبرفوری
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱۷
انتشار یافته: ۱۳
چه آینده ای در انتظار این ملته!!
2600سال پادشاعیغ
4000سال پیامبری زرتشت
دهها هزار سال تمدن
همش حرف وحرف و حرف
متاسفانه بدجوری داریم با سرعتی باورنکردنی به عقب میریم
وای به حال مردمی که فرزندان خود را درست تربیت نکنند . آینده ای تیره تر از دیوار این مدرسه در انتظار چنین ملتیست.
فرضا در خصوص همین چهارشنبه سوری مضخرف ، شاید برخی بگویند پدر و مادر ها چه گناهی دارند ؟! باید گفت وقتی دقت کنید متوجه میشوید که بسیاری از والدین برای کودکانشان این وسایل آتش بازی و سلب آرامش را میخرند و در واقع مروج این سنت مضخرف هستند. میگویند خودمان میخریم که بتوانیم فرزندمان را کنترل کنیم و عقده ای هم نشود .اما غافل از اینکه همین کودکان همان نوجوانان حرف نشنو چهارشنبه سوری های آینده هستند.
به جای این باید از ابتدا به بچه ها آموخت که سر و صدا و آتش بازی و ترقه و غیره باعث سلب آرامش مردم و حق الناس است و بالاخره روزی و جایی تاوان ظلم به مردم را خود یا عزیزانشان خواهند داد .
باور نکردنیه
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟







