منم شاخ در آوردم شنیدم اسم مشهد رو یدک غذا کردند.
از خودشون در آوردن
ناشناس
|
|
۰۹:۱۶ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
1
6
پاسخ
با سلام
به نظر خوشزه است ... ولی راستش از نظر من کباب نیست. کباب تعریف خودش رو داره ... با آتیش مستقیم نه توی قابلمه و بخار پز ... فرق کباب با تاس کباب همینه ...
امیر
|
|
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
1
پاسخ
سلام
این کباب مشهدی نیست، حداقل 35سال زندگی بنده در مشهد ندیدم،مشهد کباب خاصی نداره مث همه جا ها همون کباب سیخی معمولی رو ارائه میدند.حداقل کمی تحقیق کنید قبلش بزرگواران
ناشناس
|
|
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
پاسخ
این خانم طرز تهیه هاش من در اوردیه.
حسن
|
|
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
پاسخ
نوش جان اونایی که پول خرید گوشت رو دارند
ناشناس
|
|
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
1
پاسخ
خوب بود. حرارت مستقیم برای گوشت سرطانزا هست.
مهدی
|
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
1
0
پاسخ
غذای بدی نیست و خاصیت دارد ولی بعید میدانم در مشهد این غذا را کسی به این نام خورده باشد وباید بروند ثبت احوال ،اسم این غذا را عوض کنند ...
ناشناس
|
|
۱۲:۵۷ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
پاسخ
والا کلی سبزیجات سه تیکه گوشت گذاشته به کی گوشت میرسه
ناشناس
|
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
پاسخ
شبیه تاس کباب های ماست ولی ما گوشت تیکه ای توش می ندازیم نه چرخ شده
عبود
|
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۸
0
0
پاسخ
در تمام اموزش های اشپزی تون به استثنای جواد جوادی اشپز نتیجه پخت و توضیح اش رو نشون نمیده یعنی میگه میزاریم روی اجاق یا تو فر بعد یه دفعه از دور ظرف اماده بدون نشون دادن محتویات رو نشون میدین!! عصبانی میشم از دستت حاجی تابناک