احتمال از سرگیری ارتباطات هوایی سنگاپور و استرالیا

سنگاپور و استرالیا قصد دارند ارتباطات هوایی بدون اعمال قرنطینه را از سر گیرند.
کد خبر: ۱۰۴۰۸۳۸
| |
5681 بازدید
احتمال از سرگیری ارتباطات هوایی سنگاپور و استرالیا

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما از رویترز، سنگاپور و استرالیا برای از سرگیری ارتباطات هوایی بدون اعمال قرنطینه برای بازگشایی مرزهایشان که از نزدیک به یک سال پیش به علت همه گیری کووید-۱۹ بسته شده است، در حال گفتگو هستند.

دو کشور توافق کرده بودند گسترش ویروس کرونا را با کمک بسته بودن مرزهایشان، تدابیر قرنطینه‌ای و مقررات سختگیرانه فاصله گذاری اجتماعی مهار کنند.

وزارت امور خارجه سنگاپور در بیانیه‌ای اعلام کرد سنگاپور همچنین با استرالیا در مورد به رسمیت شناختن گواهی واکسیناسیون و از سرگیری مسافرت ها، با اولویت دانشجویان و سفر‌های تجاری مذاکره می‌کند.

از سرگیری حمل و نقل هوا بین دو کشور از طریق یک «حباب» هوایی (مسیر حفاظت شده) انجام می‌شود.

مایکل مک کورمک وزیر حمل و نقل استرالیا نیز به شبکه تلویزیونی ‌ای بی سی گفت: «ما با سنگاپور در حال حاضر برای ایجاد یک حباب هوایی در ماه ژوییه همکاری می‌کنیم.»

وی افزود استرالیا به تدریج با پیش رفتن برنامه واکسیناسیون، «حباب‌های دیگری» باز خواهد کرد.

دولت استرالیا در حال حاضر به درخواست رویترز برای ارائه توضیحات بیشتر پاسخ نداد.

سنگاپور، مرکز اصلی هوایی آسیا، می‌خواهد بخش مسافرت و گردشگری خود را از سر بگیرد. سنگاپور پس از نایل شدن به مهار آلودگی‌ها به کووید-۱۹، به طور یک جانبه تدابیر قرنطینه را برای مسافرانی که از استرالیا و برخی کشور‌ها مانند نیوزیلند و چین می‌آیند، تعدیل کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت