میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

شستن دست و ضدعفونی خانه باید ادامه پیدا کند؟

به گفته عضو کمیته علمی کرونا هنوز وارد موج چهارم کرونا نشده ایم، اما هر لحظه ممکن است وارد پیک چهارم این بیماری شویم و به همین دلیل باید حواسمان را بسیار جمع کنیم که خدایی نکرده این بیماری دوباره شیوع بیش از حد پیدا نکند.
کد خبر: ۱۰۴۰۶۷۴
| |
7677 بازدید
|
۱

شستن دست و ضدعفونی خانه باید ادامه پیدا کند؟

به گزارش تابناک به نقل از میزان، مسعود مردانی خصوص توضیح داد: همچنان حتما باید دست‌های خود را بشویید چرا که شست‌وشوی دست‌ها جزء اساسی کنترل همه عفونت‌ها است و اگر کسی دست‌های خود را به طور مرتب نشوید، به احتمال زیاد به کرونا مبتلا می‌شود.

عضو کمیته علمی کرونا در پاسخ به این سوال که پس چه چیزی در مورد کرونا تغییر کرده و انجام چه کارهایی دیگر ضرورت ندارد؟، گفت: سال گذشته این موقع همه از دستکش استفاده می‌کردند و حتی سبزی و نان را هم ضدعفونی می‌کردند و در حال حاضر انجام چنین اقداماتی لازم نیست و نیازی نیست هر روز خانه خود را ضدعفونی کنید.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال که آیا هم اکنون وارد موج چهارم کرونا شده ایم؟، اظهار کرد: خیر، هنوز وارد موج چهارم کرونا نشده ایم، اما هر لحظه ممکن است وارد پیک چهارم این بیماری شویم و به همین دلیل باید حواسمان را بسیار جمع کنیم که خدایی نکرده این بیماری دوباره شیوع بیش از حد پیدا نکند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۴
هر کس چیزی میگه ......مگه میشه نان و سبزی را ضدفونی نکرد؟مگه احتمال نداره دست آلوده به سبزی و نان خورده باشه؟!!!!!!
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار