خاطره عجیب مینو محرز از یک بیمارش در دوران کرونا

به گزارش تابناک، برنامه «خندوانه» با اجرای رامبد جوان، شب گذشته (جمعه ۲۳ اسفند)، میزبان مینو محرز، عضو ستاد ملی مقابله با کرونا و مسئول کارآزمایی بالینی واکسن کرونای ایرانی بود.
محرز پس از توضیحاتی درباره همهگیری کرونا و تولید واکسن ایرانی آن، با اشاره به علاقهاش به پزشکی گفت: «در خانه ما تحصیل و ورزش بسیار مهم بود و والدین روی آن سرمایهگذاری کردند. من خیلی علاقهمند به پزشکی بودم و به این سمت آمدم؛ اما بقیه خواهر و برادرهایم اساتید سطح بالای دانشگاه هستند.»
او درباره اتفاقات جالبی که برایش در دوران کرونا رخ داده است، گفت: «یک مریض پیش من آمد که مریاش داغون شده بود. او از ترس و برای پیشگیری از ابتلا به کرونا، وایتکس رقیق شده با آب لیمو خورده بود و بعد عنبر نسارا دود کرده بود!
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا، در پایان گفتوگویش با رامبد جوان گفت: «ما بزرگترین سرمایه را در جهان داریم و آن هم مغز جوانان کشورمان است. جوانانی که در همه دنیا افتخارآفرینی کردهاند و هر دارویی که موجود بود، برای کووید تولید کردند. با همه تحریمها، امکانات تهیه واکسن مهیا شده و چندین واکسن در فاز تحقیقات بالینی قرار گرفته است.»
اگه به حرف بالا اعتقاد داشتید برای واحد ایدز وزارت بر اساس مغز جوانان نیرو میگرفتید و نه رشته مورد علاقه و نزدیکانتان
میگم چطوری تا تقی به توقی می خوره بریم پیش خارجیها خیلی خوبه
من یک پزشکم با 24 سال سابقه کاری
از زمان دانشجویی از آموزش های این بزرگوار بهره برده ایم گرچه هیچ وقت خودشان را از نزدیک ندیده ایم
دستشان را میبوسم که در این سالهای سخت در کنار دانشجویان و بیماران ماندند و در بهبود شرایط تا آنجا که از دستشان بر می آمد کوشش کردند
از خداوند برایشان صبر و اجر بسیار طلب میکنم در برابر این ناسپاسی ها
کاش واقعیت ها را ببینیم و نادانسته قضاوت نکنیم





