چین یک محموله واکسن سینوفارم به ایران هدیه داد
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره آخرین وضعیت محموله واکسن سینوفارم اهدایی کشور چین، گفت: این واکسن در سازمان غذا و دارو تأئیدیه مصرف اضطراری را دریافت کرد.
کد خبر: ۱۰۴۰۰۴۴
| | 10511 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، کیانوش جهانپور، افزود: پیش از این مجوز ورود و مصرف اضطراری مشروط این واکسن توسط سازمان غذا و دارو صادر شده بود.
به گفته وی، مجوز مصرف اضطراری واکسن سینوفارم پیش از این حداقل در ۳۳ کشور دنیا صادر شده است و مصرف آن در کشور سازنده و دهها کشور دیگر آغاز شده است.
جهانپور تصریح کرد: در حال حاضر برای توزیع و تلقیح این واکسن منعی وجود ندارد. این واکسن مانند سایر واکسنهای مجاز در سیستم توزیع واکسیناسیون کشوری قرار خواهد گرفت و از طریق معاونت بهداشت وزارت بهداشت بر اساس اولویتهای اعلام شده در سند ملی واکسیناسیون کرونا توزیع و استفاده خواهد شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟



