میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

جدال میلیاردی بین استقلال و مشهدی‌ها بر سر انتقال قاسمی‌نژاد

کد خبر: ۱۰۳۹۵۰۹
| |
6373 بازدید

باشگاه شهرخودرو برای صدور رضایت‌نامه امین قاسمی‌نژاد به این بازیکن اعلام کرده هر تیمی برای جذب این بازیکن اقدام کند، باید مبلغ ۴ میلیارد پرداخت کند.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که زمزمه‌ها مبنی بر پیوستن امین قاسمی‌نژاد، مهاجم گلزن شهرخودرو به استقلال زیاد شده است، باشگاه مشهدی به مهاجم خود اعلام کرده هر باشگاهی که او را می‌خواهد باید مبلغی ۴ میلیاردی را برای رضایت‌نامه‌اش دریافت کند. البته باشگاه استقلال هنوز مکاتبه رسمی با باشگاه شهرخودرو در این خصوص نداشته و جدال رسانه‌ای بین مدیران دو باشگاه هر روز بیشتر می‌شود.

همچنین هیات فوتبال استان خراسان رضوی که الان مسئولیت شهرخودرو را بر عهده دارد، با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ اعلام کرده هیچ بازیکنی از باشگاه شهرخودرو اجازه فسخ یک طرفه ندارد و قرارداد این بازیکنان تنها در صورتی فسخ می‌شود که رضایت‌نامه‌ای با امضای هیات فوتبال و مدیرعامل باشگاه یعنی جواد وطنخواه به همراه داشته باشد.

قاسمی‌نژاد در این فصل یکی از بهترین بازیکنان تیم مهدی رحمتی بوده و با ۸ گل زده در رده چهارم بهترین گلزنان لیگ بیستم قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت