کره جنوبی و آمریکا رزمایش نظامی مشترک برگزار می‌کنند

ارتش کره جنوبی بامداد یکشنبه از آغاز رزمایش نظامی مشترک بین این کشور و ایالات متحده آمریکا از روز دوشنبه اما در سطح محدودتر نسبت به سال های گذشته خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۹۱۵۳
|
۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۷:۲۲ 07 March 2021
|
4202 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از یونهاپ، ارتش کره جنوبی بامداد یکشنبه از آغاز رزمایش نظامی مشترک این کشور با آمریکا از روز دوشنبه خبر داد.

بر اساس این گزارش، این رزمایش به دلیل شرایط شیوع کرونا در سطح محدودتری نسبت به سال های گذشته برگزار می شود و ۹ روز به طول خواهد انجامید.

حساسیت های کره شمالی نسبت به رزمایش‌های مشترک سئول-واشنگتن هم از دیگر علل تصمیم برای برگزاری محدودتر این رزمایش اعلام شده است.

در بیانیه ستاد مشترک ارتش کره جنوبی آمده است که دو طرف تصمیم گرفتند پس از بررسی ملاحظات مربوط به وضعیت کرونا و لزوم حفظ آمادگی رزمی و همچنین روند خلع سلاح اتمی در شبه‌جزیره و مذاکرات صلح، رزمایش ترکیبی بهار را از هشتم مارس به مدت ۹ روز برگزار کنند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
رزمایش ارباب و نوکر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار