بازدید 22162
۹

تبعات حذف کنکور برای شاگرد اول‌ها

نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حذف کنکور بدون برنامه ریزی مناسب، افراد با استعداد را خالی از انگیزه می‌کند، گفت: با حذف کنکور تفاوتی بین شاگرد اول و ضعیف باقی نمی ماند.
کد خبر: ۱۰۳۷۵۴۰
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۹ 28 February 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، سیدعلی موسوی نماینده مجلس شورای اسلامی، در رابطه با حذف یا عدم حذف کنکور گفت: حذف کنکور بدون برنامه ریزی مناسب، افراد با استعداد را خالی از انگیزه می‌کند؛ با حذف کنکور تفاوتی بین شاگرد اول و ضعیف باقی نمی ماند بنابراین باید آزمونی وجود داشته باشد تا روش مناسبی طراحی شود که فرد با استعداد بالا بیاید و در جایگاه مناسب خود قرار گیرد.

وی با تاکید بر ضرورت سنجش دانش‌آموزان،گفت: اینکه این نوع سنجش تحت عنوان کنکور مناسب است یا خیر و آیا متناسب با روحیه دانش آموزان است و یا استعداد آنها را تباه می کند نتایجی بود که ما با توجه به کنکور موجود به آنها نرسیدیم.

* تعیین سرنوشت دانش آموزان در ۶ ساعت بعد از ۱۲ سال زحمت کشیدن نادرست است

موسوی با بیان اینکه وضعیت کنونی کنکور مناسب نیست و باید تغییر کند، یادآور شد: باید با یک روش مناسب استعدادهای خوب را شناسایی کرد اما وزارت علوم موجود بعید است بتواند ساز و کاری را طراحی کند که بتواند استعداد دانش‌آموزان را در نظر بگیرد.

موسوی تعیین سرنوشت دانش آموزان در ۶ ساعت بعد از ۱۲ سال زحمت کشیدن را نادرست دانست و اظهار داشت: در نظر گرفتن معیارهایی چون معدل، جمع نمرات سال های آخر تحصیل و سابقه دانش آموز و موارد دیگر می توانند جایگزین مناسبی برای کنکور باشند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲۶
انتشار یافته: ۹
جمع نمرات آخر سال تحصیلی نمی تواند معیار خوبی باشد چون تو محیط روستا و در بعضی از مدارس دولتی شهری تو اکثر مدارس برای حفظ جایگاه مدرسه فله ایی نمره میدند
کنکور مفید نیست . چون فرد عادی می تواند وارد دانشگاه بشه و با بهترین نتیجه فراغ التحصیل بشه اما بر عکس هم هست نابغه وارد شده و در دانشگاه ناموفق بوده . اصلا دانشگاه باید جوری باشد که طرف بر اساس علاقه واقعی رشته را انتخاب کند .
این اتفاق در حوزه وکالت رخ داده، نه لیسانس گرفتن سخت است نه پروانه وکالت گرفتن! دانشجو به چه انگیزه ای درس بخواند؟
اینطوری خوب میشه
چون بعضی دانش اموزان که واقعا استعداد داردن که نمی توانند در کنکور قبول بشن یه شانسی دارند
جناب نماینده سوابق روش مناسبی نیست
1- مراقب امتحانات نهایی که نمی توانند رمز گذاری کنند،اینقدر سرجلسه بی توجه هستند که تقلب راحت انجام میشه
2-وقتی تقلب در کنکوری که دارای مامور نیروانتظامی و حراست هست انجام میشه درامتحانات نهایی که جای خود دارد
3-درسته سئوال برای همه یکسان هست اما تدریس که یکسان نیست .پس تاثیرمعدل هم نباید یکسان باشد
4-مصحح امتحانات ومسئولان ثبت نمرات امتحانات که معصوم یا ربات نیستند.
اگر دانشگاهها شبیه قیف وارونه تعریف شوند مسلما کسانی از دانشگاه بیرون میاد و فارغ التحصیل میشه که علمی رو کسب کرده باشه نه مثل الان که فارغ التحصیل دانشگاه عربستان رو همسایه شمالی ایران میدونه کنکور رو حذف کنید ولی کیلویی نمره ندهند مطمئن باشید حق به حقدار میرسه و کشور هم از دست اینهمه مدیر و مسئول فارغ التحصیل بیسواد نجات پیدا میکنه
به نظر من کنکور نباید حذف شود ولی نصف معیتر قبولی درکنکور مهدل باشد ونصفش هم‌نمرات کنکور
چه بسا دانش آموزانی که با استعدادن ولی عمرو روحیشون واستعدادشون توسط کنکور نابود شد
ما در گذشته های دور سه نوبت امتحان داشتیم تا خرداد ماه که بینش امتحان قوه ای هم داشتیم یک جور رای کتاب رو میخوردیم که حتی صفحاتش را هم میدانستیم این شد که دکتر ومهندس وکیل قدیم را میبینید والان هم که بعضی از دبیرهای عزیز که تدریس نمیکنن وبه بچه ها میسپارن خوب نتیجه ش هم که معلوم شده تازه امورزش پرورشی که دبیرهای خودش را از صافی رد میکند وبدترین گزینش در کشور این سازمان است که به سواد کاری ندارد به لباس و رفتن نماز جمعه فقط کار دارد
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی