ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

رونالدینیو داغ‌دار شد

رونالدینیو ستاره سابق تیم ملی فوتبال برزیل و بارسلونا مادر خود را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست داد.
کد خبر: ۱۰۳۵۹۶۱
| |
13909 بازدید

رونالدینیو داغ‌دار شد


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، میگلینا الوی آسیس دوس سانتوس، مادر رونالدینیو ستاره برزیلی سابق تیم فوتبال بارسلونا در اثر ابتلا به ویروس کرونا روز گذشته (شنبه) در سن ۷۱ سالگی جان خود را از دست داد.

او در ماه دسامبر به کرونا مبتلا شده بود (سه ماه پیش) و از آن زمان تا کنون در بیمارستان شهر پورتو آلگره بستری بود و در این اواخر هم به بخش مراقبت‌های ویژه منتقل شده بود اما در نهایت نتوانست جان سالم به در ببرد.

برزیل یکی از کشورهای دارای بیشترین تعداد بیشترین آمار فوت در اثر ابتلا به ویروس کرونا است و اکنون نام مادر ستاره سابق تیم اتلتیکو مینیرو هم به این فهرست اضافه شده است، باشگاهی که جزو اولین ارسال کنندگان پیام تسلیت به رونالدینیو بود.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟