فکری، خواستار فروش مهاجم استقلال شد

کد خبر: ۱۰۳۵۷۸۶
|
۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۷ 20 February 2021
|
6823 بازدید

مهاجم جوان تیم فوتبال استقلال به دلیل عدم حضور به موقع در تمرین و همچنین اظهار نظر علیه کادر فنی در اختیار باشگاه قرار گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی، سجاد آقایی مهاجم جوان تیم استقلال که خواستار جدایی از این تیم شده است بعد از صحبت با سرمربی این تیم اعلام کرد که قصد جدایی دارد، اما باشگاه به وی رضایتنامه نمی‌دهد. وی بعد از اینکه متوجه شد با حضور قائدی، مطهری و دیاباته به وی بازی نمی‌رسد اعلام کرد قصد جدایی از جمع آبی پوشان را دارد، اما کامنت وی پای پست اینستاگرامی باشگاه و اینکه از محل جدید تمرین آبی پوشان اطلاع ندارد باعث شد تا سرمربی استقلال از این اظهار نظر ناراحت شود.

این بازیکن البته امروز هم با تاخیر زیاد به محل تمرین تیمش رسید و همین مساله باعث شد تا کادر فنی از وی بخواهد برای حضور در تمرینات به باشگاه مراجعه کند.

 

آقایی در ابتدای این فصل در حالی که به صورت قرضی راهی ذوب‌آهن شده بود به استقلال برگشت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت