قاضی جدید برای پرونده انفجار بندر بیروت تعیین شد

وزیر دادگستری لبنان یک بازپرس جدید را برای هدایت تحقیقات پیرامون انفجار چندماه پیش بندر بیروت تعیین کرد.
کد خبر: ۱۰۳۵۶۳۸
| |
5409 بازدید
قاضی جدید برای پرونده انفجار بندر بیروت تعیین شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از المیادین، وزیر دادگستری لبنان از تعیین یک قاضی جدید برای هدایت تحقیقات پیرامون انفجار چند ماه پیش بندر بیروت خبر داد.

بر اساس این گزارش، «ماری کلود نجم»، وزیر دادگستری لبنان یک قاضی جدید را برای هدایت تحقیقات مربوط به انفجار بندر بیروت تعیین کرد.

به گزارش رسانه‌های لبنان، طبق این تصمیم، قاضی «طارق البیطار» جانشین «فادی صوان» که روز پنج شنبه دادگاهی در لبنان وی را از این پرونده کنار گذاشته بود، گردید.

گفتنی است که روز چهارم آگوست گذشته (۱۴ مرداد) انفجاری مهیب در بندر بیروت رخ داد که بر اثر آن بیش از ۱۹۰ نفر کشته و ۶ هزار و ۵۰۰ تن زخمی شدند.

در پی این انفجار و بروز بحران سیاسی در لبنان، «حسان دیاب» نخست وزیر پیشین این کشور استعفا کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت