تزیین جام جهانی با الماسی به شکل توپ

یك جواهرساز ژوهانسبورگی هم اعلام كرده است كه در این الماس بزرگ سه میلیون دلاری، شش هزار و 620 قطعه الماس سفید و دو هزار و 640 الماس سیاه به كار رفته است.
کد خبر: ۱۰۳۴۸۸
| |
2612 بازدید
یک الماس طبیعی به شکل توپ فوتبال زینت بخش جام جهانی 2010 شده است.

به گزارش شبكه خبر، شركت جواهرسازی بین‌المللی شیمانسكی آفریقای جنوبی اعلام كرد، این كشور بزرگ‌ترین الماس ویژه جام جهانی 2010 را برای زینت بخشدن به این جام تولید كرده است.

یك جواهرساز ژوهانسبورگی هم اعلام كرده است كه در این الماس بزرگ سه میلیون دلاری، شش هزار و 620 قطعه الماس سفید و دو هزار و 640 الماس سیاه به كار رفته است.

این الماس سه هزار و 500 قیراطی به شكل توپ فوتبال است و دو كیلو و 200 گرم وزن دارد و قرار است در طول مدت برگزاری جام جهانی به مدت یك ماه از 21 خرداد تا 20 تیر در هفت فروشگاه و نمایشگاه بزرگ شیمانسكی به نمایش درآید.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت