بازدید 8573

طراح سایت یا سئو کار! کدام را به عنوان شغل انتخاب کنیم؟

امروزه طراحی سایت و سئو جزو پر درامدترین و پر متقاضی ترین شغل های دنیا هستند اما برای کسی که میخواهد به این حوزه ورود کند شاید سوالات و ابهاماتی وجود داشته باشد که باعث سردرگمی در انتخاب بشود. در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با این دو حوزه و مزایا و معایب آن ها آشنا کنم.
کد خبر: ۱۰۳۴۰۷۲
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰ 13 February 2021

بعد از پیدایش اینترنت به عنوان بستری برای ارائه خدمات و معرفی مشاغل، شغل جدیدی پا به عرصه حضور گذاشت. نام این شغل را طراح وبسایت گذاشتند. طراح وبسایت کسی است که صفحه میزبانی هر شغل و شخصی که میخواهد در اینترنت ارائه شود را طراحی میکند. بعد از اینکه وبسایت های مختلف طراحی شدند موتورهای جست و جو گر با هدف آسان کردن فرآیند جست و جو با کلمه های کلیدی مرتبط با حوزه هر سایت و نه اسم خود سایت شروع به فعالیت کردند. با توجه به رقابت شدید سایت های مختلف و تکنیک ها و الگوریتم هایی که هر یک از موتورهای جست و جو برای انتخاب سایت برتر و نشان دادن آن سایت در صدر لیست خود داشتند شغل جدیدی با عنوان سئو کار هم به شغل های مرتبط با فضای اینترنتی اضافه شد.

امروزه طراحی سایت و سئو جزو پر درآمدترین و پر متقاضی ترین شغل های دنیا هستند اما برای کسی که میخواهد به این حوزه ورود کند شاید سوالات و ابهاماتی وجود داشته باشد که باعث سردرگمی در انتخاب بشود. در این مقاله با ما همراه باشید تا شما را با این دو حوزه و مزایا و معایب آن ها آشنا کنم.

طراح سایت یا سئو کار! کدام را به عنوان شغل انتخاب کنیم؟

طراحی سایت چیست ؟ طراح سایت کیست؟

قبل از هر چیزی تعریف ویکی پدیا از طراح سایت را بخوانیم:

"طراحی وب به مهارت ساخت و راه‌اندازی صفحات وب گفته می‌شود. تیم برنرز لی، مخترع وب، با برپایی یک سایت وب در اوت ۱۹۹۱، نام خود را به عنوان نخستین سازندهٔ وب در تاریخ نگاشت. او در نخستین وب سایتش، از اَبَرمتن و پیوندی برای ایمیل (پست الکترونیک) استفاده کرده بود.

در آغاز، وب سایت‌ها با کُدهای ساده HTML نوشته می‌شدند، گونه‌ای از زبان نشانه‌گذاری که ساختار ساده‌ای به وب گاه‌ها می‌داد، شامل سرتیتر و پاراگراف، و توانایی پیوند دادن به آدرس‌های دیگر از طریق ابرپیوند. در مقایسه با روش‌های دیگر، این راه تازه و متفاوتی بود که کاربران به سادگی می‌توانستند با یک مرورگر، صفحه‌های پیوند خورده را باز کنند.

با پیشرفت وب و هنر طراحی آن، زبان کُدنویسی اش، اَبَرمتن یا اچ تی ام‌ال، پیچیده‌تر و پرانعطاف تر شد. ابزاری مانند جدول‌ها که بیشتر برای نمایش نمودارهای داده‌ای بودند، بزودی مورد استفاده نادرست، برای چیدمان‌های پنهان در صفحه‌های وب قرار گرفتند. با پیدایش الگوهای آبشاری وب یا «CSS»، روش نادرست طراحی با جدول‌های پنهان در صفحه از گردونه خارج، و به جای آن استفاده مناسب از زبان کمکی «CSS» جایگزین شد.

فناوری‌های یکپارچه‌سازی پایگاه داده (Database)، مانند زبان‌های کُدنویسی سمت سرور (Server-Side Scripting) مانند CGI، PHP، ASP. NET، ASP، JSP و ColdFusion، و استانداردهای طراحی مدرن با الگوها (CSS)، ساختار وب سایت‌ها را باز هم تغییر داده و آن را پیشرفته تر کرده‌اند.

سایت واکنش گرا یا سایت ریسپانسیو (responsive) سایتی است که با ابعاد و رزولوشن دستگاه‌های مختلف سازگاری دارد و کاربران بدون توجه به اینکه صفحه نمایش دستگاهشان کوچک باشد. همچنین با آمدن نگاره‌های جاندار و فناوری‌های پویانمایی به صفحه‌ها، مانند فلَش (Flash)، چهره وب بیشتر از پیش تغییر کرد و توانمندی‌های تازه به سازندگان رسانه و طراح‌های وب داده شد.”

اما اگر بخواهیم تعریف ساده تری از طرحی سایت داشته باشیم طراحی سایت یعنی طراحی و ساخت یک صفحه در اینترنت یا بهینه سازی و رفع مشکلات یک سایت در اینترنت.

مراحل طراحی سایت:

بسته به اینکه برای طراحی سایت از چه زبان یا CMS استفاده میکنید مراحل مختلفی در نظر گرفته میشود. اما به طور کلی مراحل زیر در طراحی سایت انجام میشود:

  1. طراحی وایرفریم: نقشه کلی سایت و جایگاه و چیدمان های المان ها
  2. طراحی گرافیک سایت: با توجه به بوم کسب و کار سایت، در این مرحله وایر فریم ها رنگ و لعاب میگیریند.
  3. کدنویسی و برنامه نویسی سایت: در این مرحه با توجه به نیاز مشتری سایت کد نویسی میشود و روش های مختلفی برای دسترسی و مدیریت سایت طراحی میشود. در این مرحله میتوان یک سایت را به صورت صفر تا صد با زبان های برنامه نویسی کد نویسی کرد یا میتوان از سیستمهای مدیریت محتوا مثل وردپرس یا جوملا استفاده کرد.
  4. راه اندازی سایت به طور کامل: در این مرحله از فضای میزبانی استفاده کرده و با نام دامنه قبلی سایت روی این هاست اجرا میشود.

حال که کمی با طراج سایت آشنا شدید به بررسی و آشنایی با سئو و سئو کار میپردایم.

سئو چیست ؟ سئو کار کیست؟

سئو مخفف کلمه search engine optimization  هستش که ترجه اش به فارسی بهینه سازی برایی موتورهای جست و جو ترجمه میشود. سئو به معنی فریب و یا دستکاری موتورهای جستو جو با روش های غیر متعارف نیست بلکه سئو به معنی پیاده سازی المان هایی که سایت را برای مخاطب بهینه میکند میباشد. هرچیزی که سئو کار داخل سایت پیاده سازی کند تا مخاطب راحت تر با سایت تعامل داشته باشد و هرکاری که برای تبلیغات سایت انجام دهد تا سایت مطر تر شود فرآیند سئو نام دارد.

طراح سایت یا سئو کار! کدام را به عنوان شغل انتخاب کنیم؟

برای مطالعه بیشتر در سئو چند کلمه خیلی مهم هست که بهتر است با آنها آشنا شوید:

  • سئو داخل صفحه (on page seo): به معنی کنترل مستقیم کدها و محتویات داخل سایت اعم از متن، تصویر، پیوند و ... میباشد. به طور کلی هر کاری که داخل سایت انجام شود تا سایت بهینه شود سئو درو صفحه نام دارد.
  • سئو بیرون صفحه (off page seo): بر خلاف اصطلاح قبلی این روش به معنی تمام روش های ارتقا و بهبود جایگاه و برندینگ سایت از بیرون سایت میباشد. یعنی هر کاری که انجام شود تا سایت مورد نظر در فضای وب بیشتر مطرح باشد.
  • سئو کلاه سفید (white hat seo): در اصطلاح فنی ای روش مجموعهای از تکنیک هایی است که کاملا اخلاقی و برای هدف بلند مدت انجام میشود. در این روش تمام سیاست هایی که موتور های جست و جواعلام میکنند انجام میشود.
  • سئو کلاه سیاه (black hat seo): به مجموعه ای از تکنیک ها و روش هایی کهسئو کار برای فریب، بازی و دستکاری الگوریتم های موتورهای جست و جو با هدف بدست آورد رتبه های برتر در مدت زمان کوتاه میباشد. این روش که باعث افزایش رشد ناگهانی در نتایج جست و جو میشود اما ممکن است منجر به پرداخت جریمه و یا حذف کامل از فهرست پایگاه های داده موتور جست و جو شود.

مزایای شغل طراحی سایت:

  • امکان کار به صورت دورکار
  • امکان درآمد و دریافت پروژه از کشورهای مختلف
  • بازه حقوق متغیر
  • درامد متوسط به بالا
  • نیاز تک تک افراد و مشاغل به وبسایت

معایب شغل طراحی سایت:

  • به طور مداوم نیاز به آپدیت و برورسانی دانش خود دارید
  • رقبای فراوان
  • نیاز به تامین امنیت جهت جلوگیری از هک شدن
  • بازه حقوق دریافتی متغیر

مزایای سئو کار:

  • درامد نامحدود
  • درآمد براساس نتیجه کار و نه زمان کار کردن
  • روش های مختلف درامدی به صورت ثابت پورسانت و یا شراکت در سهم فروش
  • نتیجه محور بودن کار و نه زمان محور بودن
  • امکان فعالیت در شرکت ها و به صورت فریلنسر

معایب شغل سئوکار :

  • تمام نتایج دست شما نیست و شما صرفا یک سری الگو رو رعایت میکنید به این امید که گوگل شما رو نشون بده
  • نیاز به آپدیت روزانه دانش سئو دارید
  • بسیاری از کارفرما ها انتظار بیهوده از شما دارند و الگوریتم های گوگل و امثال اینها برای آنها توجیه پذیر نیست.

هلدینگ آموزشی و خدماتی نیک اندیشان با داشتن کادری مجرب و اساتیدی متخصص، نخبه و با سابقه کار در حوزه مرتبط برای بالا بردن دانش شما دوستان و آموزش کاربردی ، اقدام به برگزاری دوره طراحی سایت و دوره سئو سایت نموده است.

شایان ذکر است، که از امتیازات ویژه این موسسه پشتیبانی شما دوستان توسط استاد تا تسلط کامل است.

مدیر عامل هلدینگ نیک اندیشان آقای دکتر شیخ، کارآفرین، استاد دانشگاه و مشاور مدیریت، اقتصاد و سرمایه گذاری و کارشناس اقتصادی صدا و سیما می باشد.

هلدینگ نیک اندیشان برند برتر آموزش و کاریابی در کشور و ارائه دهنده خدمات آموزشی، دیجیتال مارکتینگ، استاندارد سازی(ایزو) و منتورینگ و کوچینگ(مربیگری) کسب و کارهاست. جهت مشاوره و اخذ خدمات از این مجموعه می توانید با شماره های ذیل تماس حاصل کنید یا به آدرس شعبات نیک اندیشان یا آدرس سایت و ایستاگرام آن که در ادامه می آید مراجعه کنید.

۰۲۱۴۴۲۳۱۰۰۸

 Www.nickandishan.comسایت

@dr.hamzehsheikhاینستاگرام

آدرس شعبه صادقیه: فلکه دوم صادقیه، ابتدای ستارخان، پ۱۱۹۰ ط۲

۰۲۱۶۶۴۶۱۵۵۰

آدرس شعبه ولیعصر: ضلع شمال شرقی چهارراه ولیعصر پ۱۴۴۱ ط۲

 

انتهای رپرتاژ آگهی/

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # حماس # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست