صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

پیشنهادی برای انتخاب روز "ولایت"

کد خبر: ۱۰۳۴۰۰
| |
7910 بازدید

سید محمد سعید طاهری موسوی دانشجوی دكترای علوم سیاسی دانشگاه پاریس در مطلبی که برای "تابناک" ارسال کرده آورده است:

بنام خدا

خدمت مسئولان پایگاه خبری تابناك، فارس، الف، مردم سالاری و ... و تمام مریدان انقلاب، جمهوری اسلامی و ولایت فقیه...

با توجه به نفوذ خبری پایگاه شما و اثبات خط امامی و خط رهبری بودن شما برای ملت، در عین میانه رو بودن و انشاالله سلامت نفسانی شما، بعنوان یك دانشجوی ایرانی مقیم فرانسه (دانشجوی دكترای علوم سیاسی دانشگاه پاریس) دوست داشتم پیشنهاد كنم كه روز ۲۲ خرداد (یا آخرین جمعه خرداد ماه ) هر سال بعنوان سالروز «ولایت» و بیعت با مقام معظم رهبری رسما وارد تقویم شده و راهپیمائی مفصلی به همین مناسبت ترتیب داده شود.

 با یك تبلیغ فراگیر و سریع رسانه ای می توان ضربه بسیار قدرتمند و سیلی محكمی را از این راه به دشمنان داخلی و خارجی ولایت فقیه كه یادگار اساسی امام روح الله خمینی كبیر و نظام مردم سالاری دینی او می باشد را وارد كنیم.

باشد كه این روز هر ساله فرصت بسیار نیكوئی برای مردم ایران باشد تا بیعت خود را با ولی فقیه خود كه در حكم نبی و وصی (ع) در زمان غیبت می باشد تجدید میثاق كنند و پیام ولائی خود را به استماع جهان برسانند.

رونوشت: برای تمام روزنامه های كشور و رسانه های خبری و ملی...
سید محمد سعید طاهری موسوی
دانشجوی دكترای علوم سیاسی دانشگاه پاریس

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟