یک فعال یهودی که در ارتش اسرائیل فعالیت می کرد از مسلمان شدن خود در شهر ام الفحم خبر داد.
به گزارش ایرنا روزنامه المصریون چاپ مصر روز چهارشنبه نوشت: وی در داخل سرزمین های اشغالی 1948 با حضور تعدادی از رهبران جنبش اسلامی فلسطین مسلمان شده است. این فعال زن اسرائیلی که "طالی فاحیما" نام دارد، یهودی مغربی الاصل است.
وی گفت هنگامی که شیخ رائد صلاح، رئیس جنبش اسلامی را برای نخستین بار دیدم با وجود اینکه وی با من صحبتی نکرد، در درون خود احساس لرزش و دگرگونی کرده و تحت تاثیر تواضع او به اسلام علاقمند شدم.
المصریون نوشت: فاحیما 36 ساله در خانواده ای یهودی پرورش یافت و وارد ارتش اسرائیل شد و به حزب لیکود پیوست .
وی افکار نژادپرستانه ای بر ضد عربه ا و مسلمانان داشت اما پس ازحمله نظامی اسرائیل به شهر جنین در سال 2002 به فعالان جنین برای تشکیل سپر انسانی فلسطینی ها پیوست.
رجانیوز: "یكي از فعالان صلح چپگراي يهودي كه به دليل دوستي نزديك با يكي از فرماندهان گردانهاي شهداي الاقصي به زندان محكوم شده بود روز گذشته دين اسلام را برگزيد و مسلمان شد."
کدومشو باور کنیم
این دوست محترم که نوشته (دردین یهودیت نه کسی می تواند داخل ونه خارج شود ) ...
بگویم.... شاید تحقیقات جنابعالی ازمرز کره زمین فراتر رفته که این موضوعات را مطرح مینمائید... خیالتات تخت باشد ( براحتی آب خوردن میتوانید وارد دین یهود بشوید.. براحتی هم ...خارج ) کمتر به تحقیقاتت فشاربیاوررررررررررررررررررر.... شاید هم ازکره ماه آمده باشید .... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟