میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گوهر خیراندیش به خانه بازگشت

گوهر خیر اندیش، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که به دلیل ابتلا به کرونا چند روزی در بیمارستان بستری و تحت درمان بود، عصر روز گذشته از بیمارستان مرخص شد.
کد خبر: ۱۰۳۳۳۷۹
| |
15929 بازدید
|
۲
گوهر خیراندیش به خانه بازگشت


به گزارش  تابناک به نقل از همشهری آنلاین، بیتا منصوری، تهیه کننده سینما و از دوستان نزدیک خیراندیش که در این ۲ هفته پیگیر وضعیت گوهر خیراندیش بود، گفت: خوشبختانه حال ایشان مساعد است و به تشخیص پزشک درمانگرشان عصر دیروز، دوشنبه ۲۰ بهمن ماه، مرخص شدند تا ادامه درمان خود را در خانه انجام دهند و دوران نقاهت خود را در منزل سپری کنند.

پیش از این عباس یاری، منتقد سینما و دبیر تحریریه مجله «فیلم» گفته بود این بازیگر مشغول بازی در یک پروژه تصویری بوده، پس از ابتلا به کرونا دیر به بیمارستان مراجعه کرد و همین تاخیر سبب شد که چهل درصد ریه او درگیر کرونا شود و به همین دلیل دوره فیزوتراپی ریه را گذراند ولی خوشبختانه بعد از چند روز مشکل ریه حل شد و حالا هم شرایط او به گونه‌ای است که می‌تواند درمان خود را در خانه ادامه بدهد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
الحمدلله
اللهم اشف کل مریض
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۱۳۹۹/۱۱/۲۱
خدارا شکر
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات