بازداشت مسؤول شبکه‌های اجتماعی داعش در عراق

بازداشت مسؤول شبکه‌های اجتماعی داعش در عراقسازمان اطلاعات نظامی عراق از بازداشت مسؤول سایت‌های وابسته به اعضای گروه تروریستی داعش در شبکه‌های اجتماعی خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۳۱۳۸
| |
6685 بازدید
بازداشت مسؤول شبکه‌های اجتماعی داعش در عراق

 

به گزارش تابناک، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، سازمان اطلاعات نظامی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، نیروهای اداره اطلاعات نظامی لشکر چهاردم موفق شدند، در جریان یک عملیات اطلاعاتی دقیق و پیگیری بی‌وقفه یکی از مدیران شبکه اجتماعی داعش را در منطقه «الزاب» واقع در استان کرکوک دستگیر کنند.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است، این تروریست در ترکیه اقامت داشت و صفحات داعش را در سایت‌های شبکه‌های اجتماعی اداره و همچنین اسکان داعشی‌ها را در ترکیه تسهیل می‌کرد.

در این بیانیه آمده است، این تروریست به موجب ماده چهارم قانون تروریسم بازداشت شد.

عراق دسامبر ۲۰۱۷ پس از حدود چهار سال درگیری خاک خود را از کنترل داعش آزاد کرد اما همچنان این گروه تروریستی در مناطقی که کنترل آنها را از دست داده، دست به عملیات نظامی می‌زند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت