صفحه خبر لوگوبالا تابناک
میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

خسارت زلزله در روستای مزندر در کوهشاه احمدی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: بر اساس ارزیابی‌های اولیه این زلزله در عمق ۲۱ کیلومتری زمین بوده که سبب بروز ترک‌خوردگی برخی منازل مردم در روستای مزندر در کوهشاه احمدی شهرستان حاجی آباد در نزدیکی کانون این زلزله شده است.
کد خبر: ۱۰۳۱۴۷۹
| |
8237 بازدید
خسارت زلزله در روستای مزندر در کوهشاه احمدی
به گزارش تابناک به نقل از فارس از بندرعباس، مهرداد حسن زاده امشب در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: زلزله‌ای به بزرگی ۴.۹ ریشتر ساعت ۱۹:۳۴ مرز استان کرمان و هرمزگان را در حوالی فاریاب لرزاند.

وی افزود: بر اساس ارزیابی‌های اولیه این زلزله در عمق ۲۱ کیلومتری زمین بوده که سبب بروز ترک‌خوردگی برخی منازل مردم در روستای مزندر در کوهشاه احمدی شهرستان حاجی آباد در نزدیکی کانون این زلزله شده است.

به گفته مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، پس لرزه‌ای ۳.۱ ریشتری نیز در سرگز احمدی مجددا این منطقه را لرزانده است.

حسن زاده عنوان داشت: تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شده‌اند و گزارشات نهایی را بزودی اعلام خواهیم کرد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# حمله آمریکا به ونزوئلا # نیکلاس مادورو # جنگ ایران و اسرائیل # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات