ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
بنابر اعلام وزارت دفاع عربستان:

ریاض-واشنگتن رزمایش هوایی مشترک برگزار کردند

نیروی هوایی عربستان سعودی و آمریکا تمرین نظامی مشترکی برگزار کردند که جزئیات آن هنوز رسانه‌ای نشده است.
کد خبر: ۱۰۳۰۸۴۴
| |
6608 بازدید
ریاض-واشنگتن رزمایش هوایی مشترک برگزار کردند
به گزارش تابناک به نقل از مهر، رسانه‌های عربی از جمله العربیه از تمرین نظامی مشترک با حضور نیرو‌های هوایی عربستان و آمریکا خبر می‌دهند.

این در حالی است که وزارت دفاع عربستان سعودی هم در حساب رسمی خود در توئیتر، تصاویری از اسکورت بمب‌افکن‌های آمریکایی بی -۵۲ از سوی جنگنده‌های اف ۱۶ سعودی منتشر کرد.

البته، در مورد جزئیات این تمرین هوایی مشترک توضیحاتی ارائه نشده است.

روز چهارشنبه، ستاد تروریستی فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا موسوم به «سنتکام» اعلام کرد که بمب‌افکن‌های «بی -۵۲» نیروی هوایی این کشور برای سومین بار در ماه جاری تحت عنوان عملیات «گشت زنی حضوری» بر فراز منطقه خاورمیانه پرواز کرده‌اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟