گفتگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی

وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی درباره موضوعات مختلف از جمله روابط دوجانبه، ایران و توافقات سازش گفتگو کردند.
کد خبر: ۱۰۳۰۷۲۵
| |
5685 بازدید
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از تایمز اسرائیل، وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی به صورت تلفنی گفتگو کردند.

بر اساس این گزارش، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» بامداد پنج شنبه در تماسی تلفنی با «گابی اشکنازی» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی رایزنی کرد.

دو طرف در این تماس تلفنی پیرامون موضوعات مختلف از جمله روابط دوجانبه، ایران و توافقات سازش به گفتگو پرداختند.

اشکنازی در این گفتگوی تلفنی به بلینکن برای انتخاب به عنوان وزیر خارجه آمریکا تبریک گفت و نسبت به همکاری تل آویو و واشنگتن جهت مقابله ادعایی با تروریسم و آنچه تهدیدهای ایران نامید، ابراز اطمینان کرد.

وزرای خارجه آمریکا و رژیم صهیونیستی همچنین درباره تداوم تماس ها و دیدار با یکدیگر پس از مساعد شدن شرایط و محدودیت های کرونا توافق کردند.

این در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و جو بایدن هنوز از زمان تحلیف دولت جدید آمریکا، با هم گفتگو نکرده‌اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت