میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مذاکره ماکرون و بایدن درباره روسیه، چین و ایران

کاخ سفید با انتشار بیانیه‌ای از گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور آمریکا و فرانسه و توافق طرفین برای همکاری با یکدیگر درباره اولویت‌های سیاست خارجی مشترک مانند روسیه و چین و غرب آسیا خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۰۱۴۶
| |
9532 بازدید
مذاکره ماکرون و بایدن درباره روسیه، چین و ایران
به گزارش تابناک به نقل از فارس، کاخ سفید طی بیانیه‌ای از گفت‌وگوی تلفنی «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا با «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری فرانسه خبر داد.

کاخ سفید در بیانیه خود گفته، بایدن و ماکرون توافق کردند که دو کشور سیاست‌های خود را درباره مسائل مربوط به سیاست خارجی از جمله مبارزه با ویروس کرونا، بحران تغییرات اقلیمی و همچنین احیای اقتصاد جهانی هماهنگ کنند.

براساس این گزارش، روسای جمهور آمریکا و فرانسه خواستار تقویت روابط فراآتلانتیک و روابط دوجانبه از طریق ناتو و همچنین شراکت آمریکا با اتحادیه اروپا شدند.

براساس بیانیه کاخ سفید، رهبران فرانسه و آمریکا همچنین توافق کردند درباره اولویت‌های سیاست خارجی دو طرف از جمله روسیه، چین، غرب آسیا و منطق ساحل با یکدیگر از نزدیک همکاری کنند.

کاخ الیزه نیز با انتشار بیانیه‌ای جزئیاتی از محتوای تماس تلفنی میان بایدن و ماکرون را منتشر کرده است.

دفتر ریاست جمهوری فرانسه گفته، روسای جمهور آمریکا و فرانسه درباره برنامه هسته‌ای ایران نیز رایزنی کرده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت
آخرین اخبار