صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ورود «کرونای لس‌آنجلسی» به فلسطین اشغالی

وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی از ورود گونه جهش یافته‌ای کرونا از شهر «لس‌آنجلس» در آمریکا به فلسطین اشغالی و ابتلای چند نفر خبر داد.
کد خبر: ۱۰۳۰۱۳۳
| |
8092 بازدید
ورود «کرونای لس‌آنجلسی» به فلسطین اشغالی
به گزارش تابناک به نقل از فارس، رسانه‌های صهیونیستی یکشنبه شب به وقت تهران از ورود گونه جهش یافته‌ای دیگری از کرونا از شهر «لس‌آنجلس» در ایالت کالیفرنیا در آمریکا به فلسطین اشغالی خبر دادند.

به نوشته روزنامه «جروزالم پست» به نقل از وزارت بهداشت رژیم اسرائیل تاکنون دستکم چهار نفر به کرونای لس‌آنجلسی مبتلا شده‌اند. بنابر اعلام وزارت بهداشت رژیم اسرائیل، به دنبال ورود فردی از شهر لس‌آنجلس به فلسطین اشغالی در روز‌های گذشته، تاکنون دستکم چهار نفر به کرونای جهش یافته مبتلا شده اند. برخی منابع دیگر خبری از ابتلای دستکم پنج نفر به کرونای لس‌آنجلسی خبر دادند.

این در حالی است که کابینه رژیم صهیونیستی در اقدامی جهت عدم شیوع کرونای جهش یافته با بسته شدن «فرودگاه بین‌المللی بن گوریون» و لغو تمام پرواز‌های خارجی موافقت کرد.

روزنامه «هاآرتص» نوشت که دولت رژیم اسرائیل روز یکشنبه با طرح بسته شدن کامل فرودگاه بن گوریون و توقف همه پرواز‌های ورودی و خارجی به اسرائیل از نیمه شب دوشنبه تا ۳۱ ژانویه (یکشنبه ۱۲ بهمن) موافقت کرد. این تصمیم در حالی برای عدم ورود کرونای جهش یافته اتخاذ شده که کارگروه مقابله با ویروس «کووید۱۹» در ارتش رژیم صهیونیستی درباره احتمال جهش و ظهور سویه جدید این ویروس در فلسطین اشغالی هشدار داده است.

رکن اطلاعاتی ارتش رژیم صهیونیستی در گزارشی که به مرکز اطلاع‌رسانی ویروس کرونا در وزارت بهداشت این رژیم ارائه کرده، هشدار داد به دلیل واکسیناسیون فشرده و گسترده ممکن است نوع کرونای اسرائیلی نیز ظهور پیدا کند.
تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات