غلامي مطرح كرد:

احتمال تعيين مجازات زندان براي بازيكنان غايب از خدمت سربازي

مهرداد اولادي كه سرباز بود چند ماه پس از حضور در تيم ملوان به تيم ملي هم دعوت شد بنابراين بازيكنان سرباز مي‌توانند در ملوان هم توانايي‌هايشان را به همگان ثابت كنند.
کد خبر: ۱۰۲۹۴۷
|
۱۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۲۰:۲۵ 07 June 2010
|
1655 بازدید
سرپرست تيم فوتبال ملوان انزلي از احتمال تصويب قانوني براي مجازات شديد‌تر با بازيكنان سربازي كه به موقع به خدمت نمي‌روند خبر داد.

حسين غلامي در گفت و گو با فارس در مورد اعلام باشگاه سپاهان مبني بر اينكه احسان حاج صفي امسال محصل است و سرباز نيست گفت: به باشگاه سپاهان احترام مي‌گذرايم و اگر حاج صفي امسال سرباز نيست؛ سال آينده سرباز مي‌شود و در نهايت بايد خدمت سربازي خود را طي كند.به سود بازيكنان سرباز است كه خدمتشان را در ملوان طي كنند.

وي تاكيد كرد: مهرداد اولادي كه سرباز بود چند ماه پس از حضور در تيم ملوان به تيم ملي هم دعوت شد بنابراين بازيكنان سرباز مي‌توانند در ملوان هم توانايي‌هايشان را به همگان ثابت كنند. ضمن اينكه اگر بازيكني با غيبت به سربازي بيايد سه ماه اضافه خدمت خواهد خورد و حتي شنيده‌ام مقرراتي قرار است تصويب شود كه بازيكناني كه با غيبت به خدمت سربازي بروند مجازاتي نظير زندان هم در انتظارشان خواهد بود كه اين مسئله هنوز تصويب نشده است.
اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت