به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، با شدت گرفتن اقدامات دولت دونالد ترامپ برای اجرای حکم فدرال اعدام در واپسین روزهای حضور او در مقام ریاست جمهوری، یک سیاهپوست مبتلا به کرونا با تزریق مواد کشنده اعدام شد.
حنما جرمی مرتکب شده مگر کرونایی بودن مانع از اجرای حکم میشه؟
یاسر
|
|
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
2
25
پاسخ
این چرندیات دیگه به کت ملت نمیره . روزی صدها نفر توی ایران بیگناه به خاطر نبود واکسن دارن میمیرند ، صدای هیچ مسئولی در نمی آید !!!!!!!!!!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۳:۰۴ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
جناب یاسر انگلیس که واکسن دارد چرا تلفاتش بالاست؟
ناشناس
|
|
۱۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
17
پاسخ
آیا تا بحال یک سیاهپوست خلافکار را از نزدیک دیده اید؟ چند سال پیش که مسافرت بودم یکی از اینها یک مهاجر ایرانی راننده اژانس دارای زن و بچه بود را برای ۲۰ دلار با چاقو کشته بود. انهایی که در انجا به اعدام محکوم میشوند جنایت هولناک انجام داده اند مثل زنی که جنین مادری را از شکمش بیرون کشیده نه بچه ۱۵ ساله که در دعوا باعث مرگ کسی شده همان بچه ای که حق باز کردن حساب برای خودش ندارد.
ناشناس
|
|
۱۲:۱۸ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
14
پاسخ
چقدراین امریکایی ها بد هستند همش اعدام میکنن اونم ادم کرونایی رو !!!
ناشناس
|
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
5
پاسخ
باشه شما خوبین
وطن
|
|
۱۲:۵۱ - ۱۳۹۹/۱۰/۲۶
0
3
پاسخ
منبع معتبر تری پیدا نکردین،این خبر از اساس توش غرض هست