ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وزیر بهداشت لبنان به کرونا مبتلا شد

منابع خبری چهارشنبه شب از ابتلای وزیر بهداشت لبنان به ویروس کرونا خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۲۷۸۸۷
| |
5302 بازدید
وزیر بهداشت لبنان به کرونا مبتلا شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری ملی لبنان، «حمد حسن» وزیر بهداشت لبنان به ویروس کرونا مبتلا شده است.

دفتر اطلاع رسانی وزارت بهداشت لبنان اعلام کرد، حسن برای انجام درمان به بیمارستان «السان جورج» منتقل شده است.

از سوی دیگر وزارت بهداشت لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار و ۹۸۸ مورد جدید ابتلا به کووید – ۱۹ در این کشور شناسایی شده است و ۳۵ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان باختند.

بر اساس این گزارش تاکنون، ۲۳۱ هزار و ۹۳۶ نفر در لبنان به کرونا مبتلا شدند و یک هزار و ۷۴۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این ویروس جان باختند.

به دنبال افزایش موارد ابتلا به کرونا در لبنان روز دوشنبه شورای عالی دفاع این کشور اعلام کرد که از روز پنجشنبه حالت اضطراری بهداشتی در لبنان اعمال خواهد شد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات