تعداد بازدید : 7403
کد خبر:۱۰۲۷۷۶۱
کد خبر:۱۰۲۷۷۶۱
18375 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۰۰ | ۱۳۹۹/۱۱/۰۹
28 January 2021
ته چین؛

طرز تهیه دال عدس

دال عدس، گونه‌ای از حبوبات و هم خانواده عدس محسوب می‌شود که رنگ قرمزی داشته و طعمی همانند گوجه فرنگی دارد. از دال عدس غذایی به همین نام به شکل شوربا در مناطق مختلف ایران از اردبیل تا بوشهر تهیه می‌شود که طرز تهیه آن به شیوه اردبیلی را در تابناک فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کستاخ
Iran (Islamic Republic of)
۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۱
بددددددد
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.