ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

قوانین جدید فیفا در زمینه تعویض در هر بازی

کد خبر: ۱۰۲۶۹۶۷
| |
7492 بازدید

فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) در شانزدهمین دوره از جام باشگاه‌های جهان یک طرح پزشکی را به صورت آزمایشی اجرا خواهد کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های شرکت شرکت کننده در این رقابت‌ها قادر خواهند بود در هر بازی ۵ تعویض داشته باشند. به آن‌ها اجازه داده می‌شود که اگر بازیکنی در طول دیدار مشکوک به آسیب دیدگی از ناحیه سر باشد، آن بازیکن را بلافاصله تعویض نمایند.

به عبارتی تیم‌های شرکت کننده در جام باشگاه‌های جهان در هر دیدار اجازه ۱+۵ تغییر در ترکیب خود خواهند داشت.

ششمین بازیکن ذخیره در صورتی اجازه حضور در زمین خواهد داشت که یکی از پنج تغییر در رابطه با آسیب دیدگی (مشکوک) از ناحیه سر باشد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار