شرکت آمریکایی به پرداخت غرامت به نیجریه محکوم شد

شرکت داروسازی آمریکایی به علت آزمایش دارو‌های این شرکت برروی کودکان بیمار نیجریه ای، محکوم به پرداخت غرامت شد.
کد خبر: ۱۰۲۶۶۶۱
| |
7407 بازدید
شرکت آمریکایی به پرداخت غرامت به نیجریه محکوم شد
به گزارش تابناک به نقل از اسلام‌تایمز، شرکت فایزر که متهم است در سال ۱۹۹۶ دارو‌های آنتی بیوتیک جدید خود را بر روی کودکان نیجریه‌ای مبتلا به مننژیت آزمایش کرده و سبب مرگ ۱۱ کودک و فلج شدن ۱۸۱ کودک دیگر شده است، به مردم نیجریه غرامت می‌پردازد.

علی عمر Aliyu Umar دادستان عمومی دادگاه نیجریه در مصاحبه با بی بی سی گفت: شرکت فایزر با پرداخت غرامت موافقت کرده است و بخشی از این غرامت به ساخت بیمارستان ویژه‌ای برای کودکان اختصاص یافته است.
در سال ۱۹۹۶ و با شیوع بیماری مننژیت در نیجریه بیش از ۱۲ هزار کودک جان خود را از دست دادند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت