استقرار آمبولانس در میادین تهران به خاطر آلودگی هوا
معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران از مراجعه ٧٣۶ نفر به آمبولانس های مستقر در میادین اصلی تهران خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۶۴۳۰
| | 8642 بازدید

به گزارش «تابناک»، دکتر سید رضا معتمدی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: با توجه به میزان آلودگی هوای شهر تهران از روز شنبه ناوگان آمبولانسی در میادین اصلی شهر مستقر شده بود.
وی گفت: آمبولانس ها از روز شنبه از ٨ صبح تا ٢١ در میادین اصلی شهر که میدانهای راه آهن، تجریش، ونک، فردوسی، انقلاب، آزادی و امام خمینی بودند مستقر بودند تا در صورت لزوم به شهروندان امدادرسانی کنند.
معتمدی اظهار کرد: از روز شنبه تا صبح روز چهارشنبه ١٧ دی ماه ٧٣۶ مورد به آمبولانس های تهران در سطح شهر مراجعه کردند.
معاون فنی و عملیاتی مرکز اورژانس تهران اظهار کرد: بر اساس بررسی که تا روز ١۵ دی ماه انجام شده بود نیز با توجه به افزایش میزان آلایندگی هوا، میزان تماس های اورژانس ١٠ درصد و انتقال بیماران قلبی و تنفسی نیز هفت درصد افزایش یافته بود.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




