دستگیری عامل فروش غیرقانونی اراضی دولتی به ۷ نفر!

کد خبر: ۱۰۲۶۳۴۸
| |
10845 بازدید

فردی که اراضی دولتی را تصرف کرده و آن ها را به فروش رسانده بود، در عملیات نیروهای پلیس شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش خراسان، به دنبال طرح شکایت شهرداری منطقه 3کرمان مبنی بر تصرف یک بخش مشخص از اراضی دولتی واقع در یکی از شهرک های حاشیه شهر توسط افرادی، موضوع تحت پیگیری ماموران پلیس امنیت اقتصادی کرمان قرار گرفت.

در بررسی های کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی، مشخص شد فردی با سندسازی و اقدامات فریبکارانه حدود هزار و ۹۱۰ متر از اراضی دولتی واقع در محدوده یکی از شهرک های حاشیه کرمان را به هفت شهروند فروخته و گریخته است.

وی با بیان این که ماموران عامل این کلاهبرداری ها را شناسایی و دستگیر کردند، افزود:کارشناسان ارزش زمین های تصرف شده را حدود ۷۶ میلیارد ریال برآورد کردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت