اتحادیه اروپا تایید واکسن مدرنا را به تاخیر انداخت

سازمان نظارت دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن مدرنا به جمع‌بندی نرسید.
کد خبر: ۱۰۲۶۰۱۶
|
۱۶ دی ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۴ 05 January 2021
|
8788 بازدید

به گزارش تابناک، شفقنا به نقل از فرانسه ۲۴ نوشت: این سازمان مذاکرات درباره تایید دومین واکسن برای ورود به اتحادیه اروپا را از روز چهارشنبه از سر می گیرد. با وجود آغاز کمپین واکسیناسیون با واکسن فایزر در ۲۷ دسامبر ، پیشرفت اتحادیه اروپا بسیار کندتر از ایالات متحده، انگلیس یا اسرائیل بوده است.

کمیسیون اروپا قبلاً در برابر انتقادات از روند آهسته تایید واکسن ها اعلام کرد: بدیهی است که چنین تلاش پیچیده‌ای همیشه مشکلاتی به همراه خواهد داشت.

واکسن فایزر – تولید شده در آلمان – تنها واکسنی است که در حال حاضر مجاز به استفاده در اتحادیه اروپاست. ایالات متحده از این واکسن در کنار واکسن مدرنا استفاده می کند و انگلیس از روز دوشنبه شروع به استفاده از یکی از غول های دارویی انگلستان آسترازنکا کرد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت