واکنش رسانههای ترکیه به انتخاب تراکتور در نظرسنجی پرهوادارترین تیم آسیا
حضور تراکتوری ها در انتخاب پرهوادارترین تیم آسیا که به انتخاب کنفدراسیون فوتبال آسیا بود، با همراهی هواداران تراکتور در نهایت به انتخاب این تیم با درصد بالای آرا منجر شد تا نه تنها در ایران که در ترکیه نیز به این عنوان واکنش نشان داده شود.
در این میان تعداد زیادی از رسانه های ترکیه ای به این موضوع پرداخته و حضور تراکتور تبریز در صدر پرهوادارترین تیم های آسیا را عنوانی مهم و ماندگار برای این تیم دانستند.

روزنامه و رسانه های خبری و تحلیلی فراوانی مانند حریت، صباح، جمهوریت، استار و ... در مطالبی به این عنوان که نصیب تراکتوری ها شده است پرداخته اند. در نظرسنجی سایت و اینستاگرام کنفدراسیون فوتبال آسیا تراکتور عنوان پر طرفدارترین تیم آسیا را به دست آورد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۹
فالور شدن یک تیم به نظر ملاک درستی برای تشخیص نیست به احتمال زیاد اگر فراخوانی برای اینکار باشد تیم های استقلال و پرسپولیس آنهم فقط در ایران پرطرفدارتر از همه تیم های ایرانی هستند.
پاسخ ها
شایان
| ۲۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
شاید مردم چین زیاد مثل ما ایرانی اهل فوتبال نیستن
پاسخ ها
شایان
| ۲۲:۲۰ - ۱۳۹۹/۱۰/۱۵
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟






