میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های پرجمعیت خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های پرجمعیت استان خبر داد.
کد خبر: ۱۰۲۴۸۴۳
| |
7424 بازدید
افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های پرجمعیت خوزستان
به گزارش تابناک به نقل از فارس، محمد سبزه‌زاری، مدیرکل هواشناسی خوزستان اظهار کرد: تا اوایل هفته آینده جوی نسبتا پایدار بر استان حاکم خواهد بود و انتظار بارش موثری در استان نخواهیم داشت.

وی افزود: در این ایام پدیده غالب مه یا مه رقیق صبحگاهی یا شامگاهی در اغلب نقاط استان و افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت استان خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان بیان کرد: به علت بالا بودن ضرایب ناپایداری طی روز‌های پنجشنبه و جمعه در مناطق جنوبی تا مرکزی استان بارش‌های پراکنده دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری گفت: در شبانه‌روز گذشته شوش با ۲۱.۸ و ایذه با ۲.۳ درجه سا نتیگراد به ترتیب گرمترین وخنکترین نقاط گزارش شده‌اند.

وی افزود: طی شبانه‌روز گذشته حداکثر دمای اهواز به ۲۰.۹ و حداقل به ۷.۱ درجه سانتیگراد رسیده است.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات