سکته راننده کامیون بزرگراه آزادگان را به هم ریخت

کد خبر: ۱۰۲۴۷۷۲
|
۱۰ دی ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۷ 30 December 2020
|
11626 بازدید

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از واژگونی کامیون حامل آرد به دلیل ایست قلبی راننده‌اش در حین رانندگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ احسان مومنی دراین باره گفت: حوالی ساعت ۷:۳۵ صبح امروز یک کامیون حامل آرد در حال حرکت در مسیر جنوب به شمال بزرگراه آزادگان بود که در محدوده میدان فتح از مسیر خود منحرف شده و پس از برخورد با گاردریلها واژگون و در حاشیه مسیر متوقف شد.

وی با بیان اینکه ده‌ها کیسه آرد در مسیر پخش شده بود، گفت: بلافاصله ماموران پلیس راهنمایی و رانندگی در محل حاضر شده و اقدام به روان سازی و مدیریت ترافیک کرده و عوامل امدادی نیز مشغول امدادرسانی شدند. در جریان این عملیات مرگ راننده تایید و علت اولیه آن سکته قلبی راننده در حین رانندگی بود.

رییس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان اینکه علت قطعی مرگ راننده را پزشکی قانونی بررسی و اعلام خواهد کرد، اظهارکرد: ماموران پلیس در انجام بررسی های خود متوجه شدند که حدود یک کیلومتر قبل از محل واژگونی کامیون ماموران پلیس اقدام به کنترل مدارک راننده کرده و او مشکلی برای تردد یا نقص در گواهینامه و مدارک نداشت و خستگی و خواب آلودگی نیز در او مشاهده نشده بود.


به گفته مومنی، پس از پاکسازی مسیر از کیسه های آرد، مسیر بازگشایی شده و تردد به آرامی در حال انجام است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت