میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فروش نوشیدنی‌های الکلی در آفریقای جنوبی ممنوع شد

در پی شیوع روزافزون ویروس کرونا و بنا بر تصمیم دولت، فروش نوشیدنی‌های الکلی از نیمه شب دوشنبه ۲۸ دسامبر در آفریقای جنوبی ممنوع شد.
کد خبر: ۱۰۲۴۴۵۰
| |
9681 بازدید
فروش نوشیدنی‌های الکلی در آفریقای جنوبی ممنوع شد
به گزارش تابناک به نقل از یورونیوز؛ سیریل راماپوزا، رئیس جمهور این کشور عصر دوشنبه اعلام کرد که در پی افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا به بیش از ۱ میلیون نفر، فروش الکل در این کشور موقتا ممنوع خواهد شد.

او در جریان یک سخنرانی تلویزیونی گفت: «این کار با هدف کاهش شمار مراجعان جدید به بیمارستان‌ها انجام می‌شود؛ مراجعانی که در پی تصادفات جاده‌ای، خشونت‌ها، به‌ویژه خشونت‌های خانگی آسیب می‌بینند و به بیمارستان‌ها فرستاده می‌شوند.»

دولت آفریقای جنوبی قصد دارد تا از این طریق ظرفیت پذیرش مبتلایان به کرونا در بیمارستان‌ها را افزایش دهد.

آفریقای جنوبی در حال حاضر هجدهمین کشور جهان با بیشترین شمار مبتلایان به ویروس کرونا است. تا کنون بیش از ۱ میلیون و ۴ هزار نفر در این کشور به کووید۱۹ مبتلا شده و از این تعداد بیش از ۲۶ هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت