تولید بادمجان سفید در هرمزگان برای نخستین بار

بادمجان سفید برای نخستین بار در شهرستان میناب از توابع استان هرمزگان تولیدشد./مهر
کد خبر: ۱۰۲۴۳۷۸
| |
25196 بازدید

از مهم‌ترین مزایای بادمجان سفید نسبت به بادمجان‌های معمولی سیاه و بنفش، می‌توان به عدم وجود مواد حساسیت‌زا در بافت میوه آن اشاره کرد. برخی افراد به بادمجان معمولی حساسیت داشته و قادر به مصرف آن نیستند. این حساسیت در استفاده از بادمجان سفید وجود نداشته و این افراد می‌توانند بدون عوارض از این نوع بادمجان استفاده کنند.

علی‌رغم این‌که توده‌های محلی بادمجان سیاه و بنفش در ایران وجود دارد، ولی هیچ نوع روشی برای تولید بومی بادمجان سفید در کشور وجود نداشت. تلاش‌های صورت‌گرفته در جهت دریافت این فناوری از سایر کشورها نیز تاکنون نتیجه‌ای در بر نداشته است. متخصصان داخلی دست به کار شده و کار تحقیقاتی به مدت ۴ سال را روی این گونه جدید انجام دادن و به این فناوری دست یافتند.

با معرفی این ارقام، کشور از واردات بذر هیبرید بادمجان سفید بی‌نیاز و از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت